Nova kosilnica

ℹ️‼Da bo trata ostala lepa in zelena, je treba zanjo skrbeti in ji omogočiti dobre pogoje za rast. Največ dela bomo imeli s košnjo in zalivanjem, redno vzdrževanje pa vključuje tudi gnojenje, odstranjevanje plevelnih rastlin, zračenje in varstvo pred boleznimi in škodljivci.

➡Nogometna šola ni samo treniranje otrok ampak je tudi ozadje, ki to omogoča.

➡Čeprav nam je v klubu uspelo iz dobesedno “njive” spremeniti 20000m2 v travnata igrišča, smo čutili potrebo po izboljšavah tudi v zelo pomembnem delu treniranja otrok – to so njihovi pogoji.

➡Mnogi strokovnjaki so mnenja, da igranje le na umetni travi ni dobro. Mi imamo na srečo samo naravno travo, ki pa zahteva pravilno nego med katerimi pa je ena od pomembnejših faktorjev kosilnica, ki je v pogonu vsaj 3x tedensko.

➡Že pred časom smo na obeh igriščih uspeli naredit namakalni sistem, ki skrbi za namakanje igrišč, zato smo se odločili zamenjati in kupiti še večjo in boljšo kosilnico za vrhunsko nego trave, ki bo zamenjala podobno, malo manjšo.

➡V priloženih fotografijah se vidi vložen trud in sredstva v ustvarjanje čim boljših pogojev za treniranje na naravni travi za vse naše selekcije‼💪

➡Bala Srečno vožnjo!!!

💛
🖤

#nkmiklavz#samonebojenadnami#kosilnica