Pričetek priprav

ℹ️‼️ S pripravami so danes pričele članska ekipa, selekcija mladincev in selekcija kadetov. Članska ekipa je v lanski sezoni osvojila prvo mesto v 1.MNZM ligi in si priigrala pravico nastopa v 3.slovenski nogometni ligi. 💪👏Vsi smo se veselili, da bomo v Miklavžu lahko uživali v gledanju naše ekipe na nivoju NZS. Vendar je zaradi Covid situacije prišlo do tega, da sta se v ligo lahko uvrstili le dve ekipi od treh kandidatk. Določitev ekip, ki napredujejo, je bil izbran z žrebom na sedežu NZS. Žal ples kroglic nam ni prinesel sreče. S trenerjem Pisnik Borisom bomo ponovno kvalitetno trenirali in skušali napasti vrh lestvice v 1.MNZM ligi. Pričetek lige je 21.8.2021.

👉Mladinci in kadeti so v prejšnji sezoni v 2.slovenski mladinski in 2.slovenski kadetski nogometni ligi vzhod osvojili skupno 4. mesto.💪🔝 Kljub temu, da smo do zadnjih krogov bili v igri za še višja mesta, je to izjemen uspeh👏. Priprave so naravnane na pričetek ligaškega tekmovanja 21.8.2021. Trenerja Špehonja Bojan in Čučko Drago sta pripravila strategijo treningov in prijateljskih tekem, ki bo pomenila optimalno pripravo igralskega kadra.

👉Ostale selekcije, ki bodo pričetek tekmovanj imele v začetku septembra bodo s treningi pričele kasneje. Za vse ekipe NK Miklavž smo uspeli zagotoviti izredno kvalitetne trenerje 👮 z visokim strokovnim znanjem, izkušnjami in odličnimi referencami ‼️Predstavitev trenerske ekipe sledi kmalu! ‼️

Čez celo poletje poteka vpis v našo nogometno šolo, tako da vas z veseljem pričakujemo v vseh selekcijah. Lahko nas kontaktirate:

👉https://www.facebook.com/nogometnaSOLAmiklavz

👉nkmiklavz@nk-miklavz.si

👉Damir Jurenec 031 715 494

#nkmiklavz#samonebojenadnami