MIKLAVŽ CUP 2023

»Zakulisje«❗️

Najpomembnejše področje organizacije turnirja, brez katerega ne gre. V »zakulisju« delujejo številni člani in prijatelji našega kluba, ki izjemno pomembno doprinesejo k izvedbi turnirja. Od priprave, do pospravljanja. Vse šteje zraven in prav vsaka stvar je še kako pomembna. ✅????????????????????

»Izvedba«❗️

Dogajanje v dveh tekmovalnih dveh je splet sodelovanja posameznikov, ki poprimejo za mikrofon, poskrbijo za glasbo, sodelujejo z ekipami, poskrbijo za ekipe iz tujine, izvedejo prijavo ekip, skrbijo za razporede, za malico, za srečelov, vodijo tekmovalni del, za kakšno fotko ali dve in še bi lahko naštevali … ✅????????????????????

Dogajanje na letošnjem #miklavzcup2023 je marsikomu dalo veliko energije in zagona za prihodnje mesece, za sezono, ki je pred nami. Ekipa posameznikov, ki je tokrat tako dobro sodelovala je dokazala, da se v našem klubu še kako »stopi skupaj«, ko je to najbolj potrebno ????????✌️????. In tako kvaliteten mednarodni turnir, s takšnim številom ekip, te ljudi nedvomno potrebuje. In mi jih imamo ????????????

Na to smo še posebej ponosni. ????

Prav je, da se zahvalimo tudi organizacijskemu odboru turnirja, ki je več kot pol leta marljivo delal in načrtoval izvedbo letošnjega #miklavzcup2023 ✅????????????⚽️????.

Posameznikov ne bomo izpostavili, ker verjamemo, da se bo prav vsak, ki je kakorkoli doprinesel k izvedbi, zagotovo našel v tej zares čudoviti zgodbi in sprejel naš stisk rok ???????? ter iskreno zahvalo ???????? za pomoč pri izvedbi #miklavzcup2023 ????????.

Posebna zahvala tudi vsem sponzorjem ????????????❗️

Če eno leto »zgodbo« ponovimo in nadgradimo ✅

❤️HVALA VSEM! ❤️

#miklavzcup2023

#samonebojenadnami

#nkmiklavz