NOVI PROSTORI NK MIKLAVŽ

‼️ ???????? Z velikim veseljem ???? in zadovoljstvom ???????? sporočamo, da bomo letos dobili nov športni objekt za naš klub. Objekt, ki bo stal na tem mestu, kjer stoji sedanji bo imel – 300m2 bruto tlorisne površine ????, s 6imi slačilnicami, ter vsemi potrebnimi prostori, ki bodo na voljo za vse naše nogometaše ⚽️⚽️. Nov objekt je bil res NUJNO potreben , saj stari, ki je res dotrajan ni več primeren za uporabo. Kljub dolgoletnemu prizadevanju za nov objekt ter obljubam, naše želje dolgo niso obrodile sadov. S pogovori ???? o novem objektu smo ponovno pričeli leta 2022. Takratno vodstvo (Miran Đuran, Matej Miložič, Matej Krnjak) so po več sestankih z občino dorekli ???? o velikosti in obliki objekta, potrebnimi prostori… Velika zahvala za izpeljan projekt gre ???????????? Občini Miklavž na Dravskem polju, celotni njihovi ekipi ter seveda županu Egonu Repniku.

S tem objektom ???? bo naš klub zagotovo imel najlepše pogoje daleč naokrog za delovanje nogometne šole, ter ostalih ekip ????????. Trenutno imamo na razpolago 20000m2 zelenih površin ter 800m2 umetne trave (box). Na razpolamo imamo:

➡️glavno igrišče – 61x100m

➡️pomožno igrišče – 64x101m

➡️pomožno igrišče(8+1) – 52x67m.

Vsa 3 igrišča imajo namakalni sistem, oba pomožna ter box pa tudi umetno razsvetljavo. 

???? 17.6.2024, je datum, ko se začnejo ????????????rušitvena dela zdajšnjega objekta (barake), nov objekt pa bo dokončan približno v 4ih mesecih. O vseh novostih vas bomo seveda ℹ️ informirali 🙂

#nkmiklavz

#samonebojenadnami